Whiteboardwand 30 m² – Compleet Pakket

495,54

Compleet pakket whiteboardverf voor het maken van uw eigen whiteboardwand. In het pakket zit genoeg verf voor het maken van een whiteboardwand van 30 m². Prijs is excl. BTW
Wissen

Beschrijving

Whiteboardwand 30 m² – Compleet Pakket

 

Compleet pakket voor het maken van een Whiteboardwand zonder magnetische functie. Wilt u een scrumwand maken met de mogelijkheid magneten er op te gebruiken, kies dan voor één van onze Magnetische Whiteboardwand pakketten. Het gehele pakket bevat precies wat u nodig heeft aan Active Wall Whiteboardverf voor het zelf maken van een whiteboardwand of scrumwand van maximaal 30 m2. We leveren de verf op kantoor of in uw bedrijfsruimte in de juiste hoeveelheden af, zodat er genoeg is voor het tweemaal behandelen van het oppervlakte. De maten van de blikken is zo gekozen dat er geen onnodige hoeveelheden overblijven en dat de verf voor het tweemaal schilderen los van elkaar aangemaakt kan worden.
Bij het bestellen kunt kiezen uit twee kleuren whiteboardverf:
> Halfglanzende witte whiteboardverf
> Halfglanzende transparante whiteboardverf

Belangrijk om te weten:

We hebben een aantal tips die u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zo adviseren we altijd het gebruik van halfglanzende whiteboardverf. Halfglanzende whiteboardverf is namelijk sterker dan de matte whiteboardverf. Wanneer u voor de halfglanzende variant kiest zal u merken dat de inkten van de whiteboardstiften (mits van goede kwaliteit) ook na langere tijd nog gemakkelijker te verwijderen zijn. We kunnen als u dat wenst eventueel wel de matte verf leveren. Neem hiervoor even contact met ons op.
Na het aanmaken van de II-componenten verf kunt u de verf vanuit het blik ongeveer één uur verwerken. Hierna zal de verf in de pot beginnen aan de droging en zal de verf snel  dikker worden. De whiteboardverf moet namelijk 24 uur drogen voordat een tweede laag aangebracht wordt. Het is dus niet mogelijk om vanuit dezelfde pot als die van de vorige dag te werken.

Groter oppervlakte nodig?

Heb je meer oppervlakte dan 30 m², stuur dan een bericht met het aantal vierkante meters via het onderstaand formulier. We maken dan een offerte voor het oppervlakte van de muur waarvoor de verf benodigd is!

 
Bekijk alle verfpakketten Naar de shop

Vragen over onze verfpakketten?

Heb je vragen over onze verfpakketten, over de werking ervan of heb je advies nodig? Vul dan gerust het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. We helpen graag verder!

Contactformulier

Contactformulier

Extra informatie

Glansgraad

Halfglanzend

Kleur

Wit, TransparantPROFESSIONELE VERF

Groot assortiment verf voor magneet- & whiteboardwanden
BEL ONS VOOR ADVIES