Whiteboardverf Active Wall 1 liter (wit)

82,60

Whiteboardverf (wit) voor gladde oppervlakten. Verkrijgbaar in halfglanzend. Goed beschrijfbaar en watervast. Op waterbasis, dus geurloos. Prijs is excl. BTW
Artikelnummer: 8717496496010 Categorieën: , ,

Beschrijving

Whiteboardverf Active Wall 1 liter (wit)

Whiteboardverf Active Wall 1 liter (wit)Active Wall Whiteboardverf is een professionele witte whiteboardverf van zeer hoge kwaliteit. De Whiteboard Paint is op waterbasis. De verwerkingstijd van een geopende pot is ongeveer 1 uur. Na 7 dagen is je whiteboard beschrijfbaar met speciale whiteboardmarkers.

Whiteboardverf informatie

Whiteboardverf maakt het mogelijk bijna elk oppervlakte om te toveren tot een uniek zelf ontworpen whiteboard. De watergedragen II-componenten polyurethaancoating zorgt voor een zeer hard oppervlakte dat met whiteboardstiften beschrijfbaar wordt. Let er wel op dat het oppervlakte dat je gaat behandelen vlak en glad is. Wanneer (bijvoorbeeld) je muur (zeer) kleine butsjes of deukjes bevat, blijft hier gemakkelijker de inkt in achter en maakt het moeilijker de inkt weer van het oppervlakte te verwijderen.

Magnetisch Whiteboard

Veel mensen ontwikkelen met Whiteboardverf een eigen magnetisch whiteboard. Dit kan heel gemakkelijk door vooraf het oppervlakte te behandelen met Magneetverf Extra Strong. Door drie lagen magneetverf aan te brengen kunt u ervoor zorgen dat sterke magneten heel goed op het oppervlakte blijven kleven. Omdat magneetverf altijd grijs van kleur is, kunt u het beste over de magneetverf één laag witte latex gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de verf goed dekt en de magneetverf niet nog licht doorschijnt.
Whiteboardverf is na ongeveer 30 minuten stofdroog. Na 2 uur is de verf ‘duimvast’, maar wacht 12 – 24 uur (afhankelijk van de temperatuur en de vochtigheidsgraad) met het eventueel aanbrengen van een tweede laag.  De verf is in principe na 48 uur beschrijfbaar, maar we adviseren u de verf 7 dagen te laten uitharden voordat je het in gebruik neemt. Indien je, nadat u 2 lagen hebt geschilderd, stiften van Pilot gebruikt kan de beschreven “Active Wall” zelfs zonder cleaner uitgewist worden.

Whiteboardverf verbuik

Het verbruik is 8 – 10 m² per liter, uitgaande van één laag. Twee lagen zijn niet noodzakelijk, maar het oppervlakte wordt wel veel duurzamer. Let er wel op dat je hiervoor een tweede pot nodig hebt, want geopende verf is ongeveer 1 uur verwerkbaar.

 
Bekijk alle Whiteboardverf Naar de shop

Vragen over de whiteboardverf?

Heeft u vragen over onze whiteboardverf of heeft u advies nodig? Neem gerust even contact met ons op. We helpen u graag verder!

Contactformulier

Contactformulier

 

Extra informatie

Gewicht 1,316 kg
Glansgraad

Halfglanzend

Verbruik

Kleefvrij na 4 uur, Na 4 uur overschilderbaar. Voor in gebruikname 48 uur laten drogen.

Oplosmiddel

Water

Verwerking

Voeg de gehele inhoud van de verharder uit het kleine blik A bij de verf in het grote blik B. Meng direct de twee componenten grondig. Na het roeren het mengsel 5 minuten laten staan, totdat de meeste luchtbellen zijn verdwenen. Wanneer nodig het mengsel verdunnen met een maximum van 3% schoon water.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whiteboardverf Active Wall 1 liter (wit)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *PROFESSIONELE VERF

Groot assortiment verf voor magneet- & whiteboardwanden
BEL ONS VOOR ADVIES