Whiteboardverf Active Wall 0,5 liter (transparant) | Met 1 gratis Pilot whiteboardstift

49,50

Transparante Whiteboardverf voor gladde oppervlakten. Verkrijgbaar in halfglanzend. Goed beschrijfbaar en watervast. Op waterbasis, dus geen schadelijke geuren.
De formule die in deze whiteboardverf is gebruikt is speciaal afgestemd op een niet te glanzend (geen hoogglanzend) eindresultaat terwijl bij het gebruik van o.a. de goede Pilot stiften de inkt ook na langere tijd meestal nog droog afwisbaar is!
Prijs is excl. BTW
Artikelnummer: 8717496495020 Categorieën: ,

Beschrijving

Whiteboardverf Active Wall Halfglans 0,5 liter (transparant) 

Whiteboardverf Active Wall 0,5 liter (transparant) | Met 1 gratis Pilot whiteboardstiftActive Wall Whiteboardverf is een professionele witte whiteboardverf van zeer hoge kwaliteit. De Whiteboard Paint is op waterbasis, dus vrijwel geurloos. De verwerkingstijd van een geopende pot is ongeveer 1 uur. Na 7 dagen is uw whiteboard beschrijfbaar met speciale whiteboardmarkers. Transparante whiteboardverf kan op een glad oppervlakte aangebracht worden dat al voorzien is van de eindkleur. Zo kunt u een ‘white’board maken in uw eigen persoonlijke kleurkeuze!

Whiteboardverf informatie

Whiteboardverf maakt het mogelijk bijna elk oppervlakte om te toveren tot een uniek zelf ontworpen whiteboard. De watergedragen II-componenten polyurethaancoating zorgt voor een zeer hard oppervlakte dat met whiteboardstiften beschrijfbaar wordt. Let er wel op dat het oppervlakte dat u gaat behandelen vlak en glad is. Wanneer uw muur (zeer) kleine butsjes of deukjes bevat, blijft hier gemakkelijker de inkt in achter en maakt het moeilijker de inkt weer van het oppervlakte te verwijderen.
Whiteboardverf Active Wall 0,5 liter (transparant) | Met 1 gratis Pilot whiteboardstift
Nu GRATIS professionele Pilot S. Whiteboardstift bij onze Whiteboardverf

Magnetisch Whiteboard

Veel mensen ontwikkelen met Whiteboardverf een eigen magnetisch whiteboard. Dit kan heel gemakkelijk door vooraf het oppervlakte te behandelen met Magneetverf Extra Strong. Door drie lagen magneetverf aan te brengen kunt u ervoor zorgen dat sterke magneten heel goed op het oppervlakte blijven kleven.
Active Wall is na ongeveer 30 minuten stofdroog. Na 2 uur is de verf ‘duimvast’, maar wacht 12 – 24 uur (afhankelijk van de temperatuur en de vochtigheidsgraad) met het eventueel aanbrengen van een tweede laag.  De verf is in principe na 48 uur beschrijfbaar, maar we adviseren u de verf 7 dagen te laten uitharden voordat u het in gebruik neemt. Indien u, nadat u 2 lagen hebt geschilderd, stiften van Edding gebruikt kan de beschreven “Active Wall” zelfs zonder cleaner uitgewist worden.
Het verbruik is 4 – 5  m² per halve liter, uitgaande van 1 laag. Twee lagen zijn niet noodzakelijk, maar het oppervlakte wordt wel veel duurzamer. Let er wel op dat u hiervoor een tweede pot nodig heeft, want geopende verf is ongeveer 1 uur verwerkbaar.

 
Bekijk alle Whiteboardverf Naar de shop

Vragen over de whiteboardverf?

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!

Contactformulier

Contactformulier

 

Extra informatie

Gewicht 1,316 kg
Verbruik

8 – 10 m² per liter

Oplosmiddel

Water

Verwerking

Voeg de gehele inhoud van de verharder uit het kleine blik A bij de verf in het grote blik B. Meng direct de twee componenten grondig. Na het roeren het mengsel 5 minuten laten staan, totdat de meeste luchtbellen zijn verdwenen. Wanneer nodig het mengsel verdunnen met een maximum van 3% schoon water.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whiteboardverf Active Wall 0,5 liter (transparant) | Met 1 gratis Pilot whiteboardstift” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *PROFESSIONELE VERF

Groot assortiment verf voor magneet- & whiteboardwanden
BEL ONS VOOR ADVIES