Whiteboardverf Active Wall 0,5 liter (wit)

49,50

Transparante Whiteboardverf voor gladde oppervlakten. Verkrijgbaar in halfglanzend. Goed beschrijfbaar en watervast. Op waterbasis, dus geen schadelijke geuren.
De formule die in deze whiteboardverf is gebruikt is speciaal afgestemd op een niet te glanzend (geen hoogglanzend) eindresultaat terwijl bij het gebruik van o.a. de goede Pilot stiften de inkt ook na langere tijd meestal nog droog afwisbaar is!
Prijs is excl. BTW
SKU: 8717496495013 Categorieën: ,

Beschrijving

Whiteboardverf Active Wall Halfglans 0,5 liter (wit)

Whiteboardverf Active Wall 0,5 liter (wit)Active Wall Whiteboardverf is een professionele witte whiteboardverf van zeer hoge kwaliteit. De Whiteboard Paint is op waterbasis, dus vrijwel geurloos. De verwerkingstijd van een geopende pot is ongeveer 1 uur. Na 7 dagen is uw whiteboard beschrijfbaar met speciale whiteboardmarkers.

Whiteboardverf informatie

Whiteboardverf maakt het mogelijk bijna elk oppervlakte om te toveren tot een uniek zelf ontworpen whiteboard. De watergedragen II-componenten polyurethaancoating zorgt voor een zeer hard oppervlakte dat met whiteboardstiften beschrijfbaar wordt. Let er wel op dat het oppervlakte dat u gaat behandelen vlak en glad is. Wanneer (bijvoorbeeld) uw muur (zeer) kleine butsjes of deukjes bevat, blijft hier gemakkelijker de inkt in achter en maakt het moeilijker de inkt weer van het oppervlakte te verwijderen.

 

Magnetisch Whiteboard

Whiteboardwand maken met Active Wall whiteboardverfVeel mensen ontwikkelen met Whiteboardverf een eigen magnetisch whiteboard. Dit kan heel gemakkelijk door vooraf het oppervlakte te behandelen met Magneetverf Extra Strong. Door drie lagen magneetverf aan te brengen kunt u ervoor zorgen dat sterke magneten heel goed op het oppervlakte blijven kleven. Omdat magneetverf altijd grijs van kleur is, kunt u het beste over de magneetverf 1 laag witte latex gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de verf goed dekt en de magneetverf niet nog licht doorschijnt.
Whiteboardverf is na ongeveer 30 minuten stofdroog. Na 2 uur is de verf ‘duimvast’, maar wacht 12 – 24 uur (afhankelijk van de temperatuur en de vochtigheidsgraad) met het eventueel aanbrengen van een tweede laag.  De verf is in principe na 48 uur beschrijfbaar, maar we adviseren u de verf 7 dagen te laten uitharden voordat u het in gebruik neemt. Indien u, nadat u 2 lagen hebt geschilderd, stiften van Edding gebruikt kan de beschreven “Active Wall” zelfs zonder cleaner uitgewist worden.
Het verbruik is 4 – 5 m² per halve liter, uitgaande van 1 laag. Twee lagen zijn niet noodzakelijk, maar het oppervlakte wordt wel veel duurzamer. Let er wel op dat je hiervoor een tweede pot nodig hebt, want geopende verf is ongeveer 1 uur verwerkbaar.

 
Bekijk alle Whiteboardverf Naar de shop

Vragen over de whiteboardverf?

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!

Contactformulier

Contactformulier

 

Extra informatie

Gewicht1.316 kg
Glansgraad

Halfglans

Verwerking

Voeg de gehele inhoud van de verharder uit het kleine blik A bij de verf in het grote blik B. Meng direct de twee componenten grondig. Na het roeren het mengsel 5 minuten laten staan, totdat de meeste luchtbellen zijn verdwenen. Wanneer nodig het mengsel verdunnen met een maximum van 3% schoon water.

Verbuik

8 – 10 m² per liter

Droogtijd

Kleefvrij na 4 uur, Uitharden tot oppervlakte beschrijfbaar is: 3 tot 4 dagen.

Oplosmiddel

Water

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whiteboardverf Active Wall 0,5 liter (wit)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *PROFESSIONELE VERF

Groot assortiment verf voor magneet- & whiteboardwanden