Whiteboardstiften Pilot

14,01

Set van Whiteboardstiften van Pilot van uitstekende kwaliteit. Speciaal aanbevolen voor het gebruik op Whiteboardverf. Prijs is excl. BTW
Op voorraad
Gratis bij de verfpakketten vanaf 10 m²
Snelle levertijd

Beschrijving

Whiteboardstiften Pilot

Whiteboardstiften Pilot zijn uitstekend geschikt voor scrumwanden en whiteboardverfDe whiteboardstiften van Pilot zijn heel goede whiteboardmarkers. De inkt is van uitstekende kwaliteit en zelfs na een aantal dagen met een droge doek nog van je whiteboard af te wissen. Daarom raden we specifiek deze whiteboardstiften aan bij gebruik op de Active Wall whiteboardverf.
De whiteboardmarkers zijn ook goed voor het milieu. Ze bestaan uit maar liefst voor 91% uit gerecycled materiaal. De markers schrijven erg soepel, mede door de constante inkttoevoer. De set bestaat uit vijf mooie en opvallende kleuren waardoor de teksten ook duidelijk zichtbaar zijn. Mocht je (soms) vergeten de dop weer terug op de stift te doen is dat geen probleem. De punten van de stift droogt niet gemakkelijk uit.
In de set worden vijf stiften geleverd in de kleuren blauw, rood, oranje, groen en zwart.
Koop je whiteboardverf bij ons? Dan hebben we een speciale aanbieding! Je krijgt bij de halve liters en liters whiteboardverf de mogelijkheid om deze whiteboardstiften in de set erbij te bestellen van € 16,95 voor maar € 11,95. Wanneer je een pakket whiteboardverf koopt krijg je er tijdelijk bij de pakketten vanaf 10 m² er zelfs een set stiften t.w.v. € 16,95 helemaal gratis bijgeleverd!

Extra informatie

Merknaam

Pilot

Product

Whiteboardstiften

Kleur

Blauw, rood, oranje, groen, zwart

EAN code

4902505358371PROFESSIONELE VERF

Groot assortiment verf voor magneet- & whiteboardwanden
BEL ONS VOOR ADVIES