Whiteboard over je gehele wand?

Een whiteboard over je gehele wand?

 
Zit scrummen je in het bloed? Dan is een whiteboard over de gehele wand natuurlijk een must. Want je vind dat ideeën pas echt tot leven komen als je ze inzichtelijk zijn gemaakt. En dat is ook zo! Brainstormen met het hele team is ongelofelijk waardevol en wordt misschien nog steeds onderschat. Een whiteboard over de gehele wand helpt je groot te denken. Maar ook de processen zichtbaar te maken, knelpunten te zien, soms te ontdekken, maar áltijd op te lossen. Een scrumwand of whiteboardmuur helpt je dit alles te visualiseren.

Deze wijsheid hebben we overigens niet (alleen) van onszelf. We horen het steeds weer terug van onze klanten. Ook horen we hoe geweldig het is om met onze producten te werken. Want met onze verfpakketten whiteboardverf en magneetverf maak je zelf van iedere muur een whiteboard zo groot als je zelf wilt. Het kan niet gek genoeg, of het is mogelijk met de whiteboardverf van Active Wall en de magneetverf van Active Wall.

Whiteboard over gehele wand

Whiteboardverf moet sterk en goed te reinigen zijn

Wil je whiteboardverf op een grote muur gaan gebruiken dan is het belangrijk een goede keuze te maken. Niemand heeft er iets aan als later blijkt dat de kwaliteit van de verf tegenvalt. Precies dit is de reden dat veel bedrijven kiezen voor de uitstekende kwaliteit verf die wij onder de naam Active Wall al jaren op de markt brengen. Onze verf staat namelijk bekend om de grote hardheid en de uitstekende duurzaamheid. Dat is ons niet komen aanwaaien. We zijn al vele jaren bezig met deze verf steeds verder te ontwikkelen en steeds sterker te maken. We innoveren veel op kwaliteit en dat is voor iedereen te merken. Niet voor niets werken architecten, bouwbedrijven en grote aannemers graag met onze verf. En dat niet alleen, de wanden waar Active Wall op is gebruikt zijn binnen en buiten Europa te vinden. Wereldwijd wordt er iedere dag met onze verf gewerkt.

Die kwaliteit merk je vooral in de uitstekende duurzaamheid. Zelfs als de inkt van de markers al langer op de muur staat is die nog met een droge doek af te vegen. Hierbij is het wel belangrijk dat er ook goede whiteboardstiften gebruikt worden, dat spreekt voor zich. Wij raden altijd Pilot whiteboardstiften aan onze klanten aan.

 Naar de verfpakketten

Een whiteboard over de gehele wand geeft ideeën alle ruimte

Het beste van een groot whiteboard die over de gehele wand is uitgestrekt is natuurlijk de enorme ruimte die het creëert om ideeën tot leven te brengen. Maar er zijn ook talloze mogelijkheden om een grote whiteboardwand multifunctioneel te maken. Je hoeft je niet te beperken tot een beschrijfbaar oppervlakte alléén.

In combinatie met onze magneetverf van Magnetic Paint is er nog véél meer mogelijk. Met de combinatie van magneetverf en whiteboardverf maak je van de gehele muur een magnetisch whiteboard. Zonder problemen blijven er goede Neodymium magneten kleven op de verf. Dat maakt dat de muur ongeacht de maat ook nog eens alle gemakken heeft van een standaard whiteboard. Dit maakt de scrumwand magnetisch! Het geheel krijgt hierdoor een extra dynamiek die voor heel veel meer mogelijkheden zorgt!

Whiteboard maken met Active Wall whiteboardverf

Een echt multifunctioneel whiteboard met nóg meer mogelijkheden!

Als dit allemaal nog niet genoeg is, dan hebben we nog meer goed nieuws. Want je whiteboardwand hoeft niet meer saai wit te zijn. Eerlijk gezegd is dat bij Active Wall al veel langer niet meer nodig. We hebben namelijk al jaren een professionele whiteboardverf in transparant in ons assortiment. Van dezelfde harde en duurzame kwaliteit als de whiteboardverf in het wit. Zo is het mogelijk om een whiteboard te creëren in een geheel andere kleur dan clean white. Een whiteboardwand die naadloos aansluit bij het interieur of de huisstijl, je draait je hand er niet meer voor om. En alles wordt beschrijfbaar! De verf kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht, zodat zelfs meubels beschrijfbaar gemaakt worden. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Recensies scrumwanden

Onze whiteboard mogelijkheden zijn inmiddels bij honderden bedrijven naar volle tevredenheid in gebruik. Nieuwsgierig naar hun ervaringen uit de praktijk? Lees hier welke bedrijven we al hebben geholpen.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden? Of heb je professioneel advies nodig? Je kunt ons altijd bellen op telefoonnummer 023-711.4545. Wie liever een email stuurt kan dat op ons emailadres klantenservice@whiteboardmuur.nl. Of je gebruikt ons contactformulier. We staan graag voor je klaar!

 

 Naar de verf

Email sturen

Tagged
BEL ONS VOOR ADVIES