Whiteboard als scrumwand

Whiteboard als scrumwand

 
Ideeën genoeg, maar hoe breng je ze echt tot leven? Als dit een vraag is waar u regelmatig mee worstelt, dan hebben wij de oplossing in huis. Misschien heeft u er wel eens over gehoord, maar is u niet helemaal duidelijk wat het precies inhoudt. Of u weet niet hoe u een dergelijke wand kunt realiseren? In dit artikel leggen wij uit hoe u een levensgroot whiteboard kunt realiseren, zodat het een multifunctionele blikvanger wordt. Een wand die inspireert, informeert en processen overzichtelijk maakt. De wand die voor u omzet genereert omdat uw collega’s of werknemers dagelijks geïnspireerd worden om slimmer te werken. Kortom: een whiteboard die plezier geeft én geld oplevert!

Wat is scrummen?

Whiteboard Verfpakketten Whiteboardverf

Misschien heeft u nog nooit van scrummen gehoord. Wie de definitie van scrum op Wikipedia zoekt komt tot de volgende omschrijving:

Scrum is een term die afkomstig is uit de rugbysport. Bij een scrum probeert een team samen een doel te bereiken en de wedstrijd te winnen. Samenwerking is heel belangrijk en men moet snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden.”

Scrummen is overgewaaid uit de Verenigde Staten, waar het met name in Silicon Valley immens populair is. Voor succesvolle tech-bedrijven als Apple, Google en Instagram is scrummen op iedere werkdag een vast ritueel. Scrum komt ook van oorsprong uit de wereld van softwareontwikkeling. Het doel van scrummen is een beter product neerzetten, sneller werken, motiveren en inspireren.

 Naar de verf

Voor ieder bedrijf een geschikte whiteboardwand

In Europa zijn we dan misschien net even wat meer behoudend wat werkprocessen betreft, toch zie je in veel bedrijven invloeden van het Nieuwe Werken terug. Een goed voorbeeld is natuurlijk de aandacht die gegeven wordt aan Arbo-gerelateerde zaken. Grote bedrijven hebben soms zelfs een volledige fitness-studio voor het personeel ingericht. Of zorgen voor ergonomische interieurs. Maar ook in het klein zien we dat we in het Nieuwe Werken tegen grenzen aanlopen. Een standaard whiteboard is voor de afdelingen niet meer groot genoeg. De wereld wordt immers “kleiner”, we moeten groter denken. Een whiteboardwand maakt dit mogelijk.

Whiteboardwand in één totaalpakket

Voor wie de standaard maten whiteboards niet meer voldoet hebben wij de oplossing in huis. Of u nou wilt scrummen of uw whiteboard voldoet niet meer, onze whiteboardverf zorgt voor de perfecte oplossing. U bent namelijk niet meer afhankelijk van de maten whiteboards die aangeboden worden. Wij draaien het voor u om: welke maat whiteboard wilt u zélf?

We hebben voor u speciale verfpakketten samengesteld, afgestemd op de grootte van uw muur of oppervlakte die u wilt kunnen beschrijven. Hierbij heeft de keuze uit twee opties. De eerste optie een met whiteboardstiften beschrijfbaar oppervlak. De tweede optie wordt het meest gebruikt. Dat is het pakket voor de magnetische whiteboardwand. Door als eerste drie lagen van de meegeleverde magneetverf op te brengen, maakt u de ondergrond ferro-magnetisch. Neodymium magneten worden hierdoor aangetrokken en blijven perfect op de plek hangen. Een magnetische whiteboardwand of scrumwand is dus nóg flexibeler in gebruik!

Whiteboardwand maken met Active Wall whiteboardverf

Hoe werkt whiteboarverf?

Whiteboardverf is een harde, II-componenten verf op waterbasis, gemakkelijk in gebruik en verwerking. De verkrijgbare kleuren zijn wit en transparant. De transparante versie kunt u ook als afwerklaag gebruiken op een magnetische whiteboardwand. Hoewel de magneetverf middengrijs van kleur is, kunt u toch de kleur kiezen van het uiteindelijke oppervlakte. Wilt u een felrode whiteboardmuur? Zelfs dat is mogelijk als u voor de transparante whiteboardverf kiest. Door na de drie lagen magneetverf een muurverf te gebruiken in de gewenste kleur, krijgt u het beschrijfbare oppervlakte in de kleur die u zelf wilt.

 Naar de verf

Een magneetwand, zo groot als u wenst

Het derde verfpakket dat we aanbieden is ons pakket voor het maken van een magneetwand. Ook hierbij geldt dat de maat waarin u dit wilt van ongeschikt belang is. U kunt namelijk kiezen uit pakketten vanaf 5 m² tot … oneindig. Online kunt u heel gemakkelijk de pakketten bestellen tot een oppervlakte van 30 m². Wilt u een groter oppervlakte schilderen? Dan maken we graag een offerte voor u op maat. Dit geldt natuurlijk ook voor onze whiteboardmuur verfpakketten.
De magneetverf die we in onze pakketten gebruiken is de Magnetic Paint Extra Strong. Magnetic Paint wordt net als Active Wall whiteboardverf in dezelfde fabriek ontwikkeld en geproduceerd, zodat u altijd ervan op aan kunt dat u de juiste combinatie gebruikt. De magneetverf is een professionele verf voor zowel de professionele schilder als de thuisgebruiker. U werkt uitsluitend met professioneel materiaal dat garant staat voor een lange duurzaamheid. In de magneetverf wordt echt metaalpoeder gebruikt. Daar waar andere merken verf kiezen voor een ijzer vervangende stof, is onze magneetverf sterker en duurzamer door het gebruik van heel fijn gecoat ijzerstof. IJzer-vervangend materiaal zal na verloop van tijd aantrekkingskracht op magneten verliezen. Dat is bij metaalpoeder niet het geval. Bijkomend voordeel is dat dit de magneetverf ook lichter grijs van kleur maakt, waardoor u een snellere dekking krijgt van de uiteindelijk gekozen topkleur.

Active Wall

Komt de naam Active Wall inmiddels tot leven? Active Wall whiteboardverf zorgt voor een nieuwe kijk op werken. Het biedt uitgekiende oplossingen voor slimme ondernemers. Er gingen grote namen u voor. We zijn er trots op dat we in binnen- en buitenland projecten hebben gerealiseerd bij bedrijven als Google, Microsoft, Credit Agricole en Forbo. Ook menig architect maakt gebruik van onze producten bij ontwerpen van moderne werkruimtes. Zo ontdekken steeds meer mensen onze professionele oplossingen, afgestemd op uw individuele wensen.

Creëer uw droom en breng het tot leven. Active Wall.

 

 Naar de verf

Email sturen

Scrumwall scrum whiteboardmuur verfpakketten whiteboard

 

BEL ONS VOOR ADVIES