Magnetische Whiteboardwand van 15 m² – Compleet Pakket

543,14

Compleet pakket magneetverf en whiteboardverf voor het maken van je eigen magnetische whiteboardwand. In het pakket zit genoeg verf voor het maken van een whiteboardwand van 15 m². Prijs is excl. BTW

Beschrijving

Magnetische Whiteboardwand 15 m² – Compleet Pakket

 

Het verfpakket voor het maken van een uniek magnetische whiteboardwand of scrumwand. Dit pakket bevat precies de hoeveelheden dat nodig is aan de professionele Magnetic Paint magneetverf Extra Strong en Active Wall Whiteboardverf. Het is afgepast op de hoeveelheden die benodigd zijn voor een scrumwall van maximaal 15 m2. We leveren het pakket af op de locatie die u wenst.
Volgens het systeem brengt u de magneetverf in 3 lagen aan, steeds met een droogtijd van minimaal 4 uur. Hierover kan daarna de Whiteboardverf in twee lagen aangebracht worden. Het pakket bevat voldoende verf om het gehele systeem volgens het voorschrift aan te brengen.

Wat krijg ik in dit pakket geleverd?

De hoeveelheid whiteboardverf is aangepast op het tweemaal schilderen van de wand. U ontvangt van ons  Magneetverf Extra Strong (genoeg voor 3 lagen magneetverf) en Active Wall whiteboardverf. U kunt hierbij kiezen uit verschillende kleuren:
  • Halfglanzende witte whiteboardverf
  • Halfglanzende transparante whiteboardverf

Onze tips:

We hebben een aantal tips die u helpen bij het maken van de juiste keuzes. We leveren in onze pakketten alleen halfglanzende whiteboardverf. Halfglanzende whiteboardverf is sterker en harder dan de matte versies die in de markt te koop zijn. Wanneer u voor de halfglanzende whiteboardverf kiest zal u zien dat de inkten van de whiteboardstiften (mits van goede kwaliteit) ook na langere tijd nog heel gemakkelijk weg zijn te vegen.
>> We kunnen als u dat wenst de matte versie van onze verf leveren. Neem hiervoor eerst even contact met ons op.
U ontvangt twee blikken van een halve liter whiteboardverf. Na het aanmaken van de II-componenten verf kunt u de verf ongeveer 1 uur verwerken. Hierna wordt de verf in de pot dikker doordat de droging na die tijd zich inzet. De whiteboardverf moet 24 uur drogen voordat een tweede laag aangebracht wordt. Het is dus niet mogelijk om vanuit dezelfde pot na 24 uur nogmaals te schilderen.

Hoe ga ik te werk?

Als eerste brengt u drie lagen magneetverf aan. Dit is nodig om een goede laagdikte metaalpoeder op de ondergrond aan te brengen, zodat goede Neodymium magneten genoeg kleefkracht hebben om op hun plek te blijven zitten. Tussen de lagen door moet dit vier uur drogen voordat u de volgende laag kun aanbrengen.
Na droging kunt u de eerste laag whiteboardverf aanbrengen. De droogtijd tussen deze lagen door is minimaal 24 uur. Hierna kan de tweede laag aangebracht worden.

Groter oppervlakte nodig?

We verkopen onze verfpakketten tot een oppervlakte van 30 m². Heeft u meer oppervlakte dan 30 m²? Stuur dan gerust een bericht met het aantal vierkante meters via het onderstaand formulier. We maken dan graag een offerte voor het oppervlakte van de muur waarvoor de verf benodigd is.

 
Bekijk alle verfpakketten Naar de shop

Vragen over onze verfpakketten?

Heeft u vragen over onze verfpakketten, over de werking ervan of heeft u professioneel advies nodig? Vul dan gerust het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Contactformulier

Extra informatie

Kleur whiteboardverf

Wit, Transparant

Glansgraad whiteboardverf

HalfglanzendPROFESSIONELE VERF

Groot assortiment verf voor magneet- & whiteboardwanden
BEL ONS VOOR ADVIES