Magneetwand 15 m² – Compleet Pakket

278,93

Magneetwand maken? We leveren pakketten met extra sterke magneetverf afgestemd op de vierkante meters van het project. Kijk hier voor de magneetwand van 15 m² magneetverf. De getoonde magneten zijn niet bij het pakket inbegrepen. Prijs is excl. BTW
Artikelnummer: 8717496492524 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Magneetwand Pakket voor 15 m²

 

Een magneetwand op kantoor? Bedenk eens wat de creatieve mogelijkheden zijn van een magnetische muur in uw kantoorruimte of bedrijfspand. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zorgen we voor speciale complete pakketten die precies zijn afgepast voor het aantal vierkante meters dat u gaat schilderen. In dit pakket ontvangt u onze professionele magneetverf van Magnetic Paint Extra Strong, de extra sterke magneetverf die maar liefst 20% sterker is dan de reguliere magneetverf van Magnetic Paint. Magnetic Paint Extra Strong is het beste geschiktom uw muur (of ander oppervlakte) ‘magnetisch’ te maken.

Duurzame sterke magneetverf

In Magnetic Paint verf wordt ijzeroxide gebruikt dat een wezenlijk verschil in kwaliteit is ten opzichte van alle andere soorten magneetverf. Goedkopere verf voor magneten is ontwikkeld met ferriet magneetdeeltjes. Dat is een groot nadeel, omdat ferriet de kracht om magneten aan te trekken op de langere duur steeds meer verliest. Dat is bij ijzeroxide niet het geval. Daarom wordt in de magneetverf van Magnetic Paint alleen duurzame professionele vulstoffen gebruikt, die heel lichte oneffenheden opvult en daardoor een gladdere afwerking geeft. Met Magnetic Paint werkt u met echte professionele verf.

De inhoud van het pakket

In het pakket om een magneetmuur te maken leveren we afgepaste hoeveelheden verf voor het gekozen oppervlakte. Dit is voldoende om de wand 3 maal met de verf te behandelen. Dat is nodig, omdat meer lagen van de verf nodig zijn om magneten een goede hechting te geven op de ondergrond. Het heeft laagdikte nodig om ervoor te zorgen dat er genoeg metaaldeeltjes op de wand zitten.

Groter oppervlakte nodig?

Heeft u meer oppervlakte dan 30 m², stuur dan een bericht met het aantal vierkante meters via het contactformulier. We maken graag een offerte op maat voor het oppervlakte van de muur waarvoor de verf benodigd is!
Contactformulier

Bekijk alle verfpakketten Naar de shop

Extra informatie

Je krijgt geleverd:

3 x 2,5 liter Magneetverf Extra StrongPROFESSIONELE VERF

Groot assortiment verf voor magneet- & whiteboardwanden
BEL ONS VOOR ADVIES