Magneetverf Magnetic Paint 5 ltr

144,21

Professionele kwaliteit magneetverf. Zeer goed te verwerken. Op waterbasis en dus geurloos en vrij van giftige stoffen. De prijs is excl. BTW.
Download: Magnetic Paint magneetverf handleiding
Categorie: Tag:

Beschrijving

Magneetverf Magnetic Paint 5 ltr

Magneetverf van professionele kwaliteit, gewaardeerd door de professionele gebruiker. In plaats van het zwarte magnetiet dat vaak in goedkopere magneetverf gebruikt wordt, werken wij uitsluitend met ijzeroxide en professionele vulstoffen. Dit betekent dat onze verf lichter grijs van kleur is, wat de dekking van uw topkleur vergemakkelijkt. De professionele vulstoffen zorgen voor een gemakkelijke vloeiing (minder strepen) en een licht vullend vermogen van kleine oneffenheden op uw wand. De echte topkwaliteit verf rechtstreeks van de fabrikant op uw kantoor of bedrijf afgeleverd!

Magneetverf die niet roest

Magnetic Paint verf kan niet roesten en in is (mits voorbehandeld met de juiste professionele primer) op vrijwel alle materialen te gebruiken. U kunt ook uitstekend over deze verf behangen of een magnetisch whiteboard maken. De Magnetic verf is op waterbasis.
Magnetic Paint magneetverf is een professionele verf. Het ultrafijne ijzerpoeder dat in de verf verwerkt zit is met een speciale coating bewerkt. Het zorgt ervoor dat de verf niet kan gaan roesten. Tussen de lagen door moet er niet geschuurd worden. Dit zorgt er namelijk voor dat de coating beschadigd raakt en er alsnog roestvlekken kunnen ontstaan. Zuigende ondergronden kunnen het beste voorbehandeld worden met een voorstrijkmiddel om de zuiging tegen te gaan. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog en vlak is.

Magneetverf verwerking tips

De verf opbrengen is helemaal niet moeilijk. Gebruik bij voorkeur een velours (vilt) roller voor het beste resultaat. Ook kan je voor grotere oppervlakten een goede vachtroller gebruiken.
De verf is het best te vergelijken met een latex muurverf. Qua gebruik en werking lijken deze twee erg op elkaar. Het verven met onze professionele magneetverf is niet moeilijk of ingewikkeld. Wel vinden veel mensen de verf zwaar werken. De verf is dikker dan de gemiddelde muurverf, maar ook veel zwaarder. Dat merkt u als u de pot geleverd krijgt. Dit komt door het fijne ijzerpoeder dat er in verwerkt is.

Bekijk ook alle verfpakketten

Vragen over onze verf?

Heeft u vragen over onze verfpakketten, over de werking ervan of heeft u advies nodig? Vul dan gerust het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

Bekijk alle Magneetverf Naar de shop Lees alle verfinformatie

Extra informatie

Gewicht 10.95 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetverf Magnetic Paint 5 ltr” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.PROFESSIONELE VERF

Groot assortiment verf voor magneet- & whiteboardwanden
BEL ONS VOOR ADVIES