Retourneren

Hoe kunnen we helpen?
< Ba
U bent hier:
Print

Retourneren

 

U kunt uw aankoop retourneren wanneer er sprake is van:

  • Herroepingsrecht (zichttermijn);
  • een verkeerd geleverd product;
  • een defect bij ontvangst van het product.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht, ook wel zichttermijn genoemd, betekent dat u binnen 30 dagen zonder opgave van redenen de aankoop kunt ontbinden. Deze 30 dagen gaan in op de dag u uw bestelling hebt ontvangen.

Tijdens deze bedenktijd moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts in die mate worden uitgepakt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Verf mag niet geopend worden omdat dit van invloed kan zijn op de kwaliteit en houdbaarheid.

Indien u van het herroepingsrecht gebruik wilt maken kunt u het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking retourneren.

Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht kunt u dit binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling melden via het retourenformulier. Na melding heeft u nog 30 dagen om de producten aan ons te retourneren. De kosten voor terugzending komen voor uw eigen rekening. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product zullen we het aankoopbedrag terugbetalen op het door u opgegeven bankrekeningnummer. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Dit betekent dat het terugsturen van verf dermate veilig dient te gebeuren dat de verf onbeschadigd bij ons retour komt.

Een verkeerd geleverd product

Hebben we per ongeluk het verkeerde product aan u geleverd? Neem dan zo snel mogelijk per mail of via het contactformulier contact op met onze klantenservice. We zullen er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat u alsnog het juiste product zo snel mogelijk ontvangt. Mocht het nodig zijn om het verkeerd geleverde product aan ons te retourneren dan zullen we vanzelfsprekend de verzendkosten hiervoor vergoeden.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Wilt u een product of de gehele bestelling retourneren? Neem dan altijd eerst contact op met onze klantenservice. Indien u gebruik maakt van je herroepingsrecht moet u dit binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling melden via het retourenformulier.

Verpakking

Gebruik altijd minimaal een verstevigde envelop of een bubbelfolie envelop voor verfgereedschap en een ruime hoeveelheid bubbeltjesfolie en een stevige kartonnen doos voor verf. Bij voorkeur dezelfde verpakking als waar u de levering in ontvangen heeft. Dit voorkomt onnodig beschadigen tijdens het vervoer.

 

Vorige BTW
Volgende Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Inhoudsopgave
BEL ONS VOOR ADVIES