Deze klanten gingen u voor

Deze klanten gingen u voor

Natuurlijk zijn we heel erg trots op onze professionele producten en werkt ons team iedere dag weer enthousiast samen om frisse nieuwe ideeën tot uitvoer te brengen. Maar de echte ambassadeurs zijn natuurlijk onze klanten.

Zoals:

Whiteboardverf transparant op tafelGoogle, Microsoft, Vodafone en Credit Agricole in diverse scrum-omgevingen.
De Resarch & Development (R&D) afdeling van Bosch Thermotechniek en Forbo Flooring.
Professionele trainingsbureaus als Mornung Sun nemen dagelijks hun klanten mee op grote oppervlaktes whiteboardwand.
Maar ook:
Innovatieve IT bedrijven, zoals Avishi, Quint Wellington Redwood en de zeer voortuitstrevende ontwikkelaars van Smart-TV and video oplossingen zoals de Ex Machina Group in Amsterdam gebruikt dagelijks onze wanden als ondersteuning voor hun innovatieve ontwikkelingen.
Deze klanten gingen u voor
Het hippe damesmode merk YAYA gebruikt dagelijks magneetverf- en whiteboardverfwanden
Kleding ontwerpers, zoals het hippe dames merk YAYA, waar vrijwel alle wanden in het bedrijf zijn voorzien van onze ijzersterke magneetverf. Hier zijn de vergaderruimtes voorzien van het magnetische whiteboardverf concept Active Wall.
Ook het sterk groeiende Cavallaro Napoli, sponsor van het Nederlands voetbalelftal en de voetbalclubs Arsenal en AZ, heeft de kantoor- en scrum ruimtes van het sterk uitgebreide hoofdkantoor veranderd in actieve muren.
Het nieuwe hoofdkantoor van de grootste Duitse supermarktketen Edeka in Hamburg, waar een gigantische ronde scrumruimte met meer dan 350 m2 Active Wall is ingericht om de nieuwste acties en strategieën uiteen te zetten.
Autofabrikanten, zoals showrooms van Mercedes Benz in Duitsland.
Ziekenhuizen gebruiken whiteboardwanden, ontwikkeld met onze whiteboardverf, zoals het St. Antonius.
Scholengemeenschappen van Albertingk Thijm maken gebruik van onze innovatieve wanden. 
Middelbare en lagere scholen, zoals bijvoorbeeld het Coornhert Lyceum in Haarlem en de Salto Basisschool te Eindhoven. Hier is een magneetwand in elk lokaal de oplossing voor alle tekeningen en kunstwerkjes van de kinderen. Geen gaten meer in de wand en geen punaises op de grond, wat onze oplossingen ook erg geschikt heeft gemaakt voor onder andere  kinderdagverblijven, zoals bijvoorbeeld Smallsteps.
In de centrale hal van het kenniscentrum voor Haptonomie en haptotherapie.
En zelfs musea zoals het Muhka museum in Antwerpen hebben het ontdekt en gebruikt beschrijfbare tafels en interactieve wanden van Active Wall.
Ook architecten ontdekken onze creatieve oplossingen, zoals het Amsterdamse Apto, maar ook de vooruitstrevende architecten van Scau uit Parijs.
Ook zorgverzekeraars, zoals Zorg en Zekerheid en de meest innovatieve bibliotheek van Nederland in Nieuwegein, waar onze ijzersterke magneetverf gebruikt is om een tientallen meters grote wand met kunstwerken flexibel te kunnen gebruiken.
Zorgprocessen worden met onze producten inzichtelijk, zoals bij verzekeraar Zorg en Zekerheid. En ouderen genieten dagelijks van het gebruik van onze magneetwanden bij de Pantein Zorggroep.
Onze whiteboardverf wordt gebruikt door logistieke oplossingen, zoals bij DHL Nederland, waar ingewikkelde transport processen uitgetekend worden op een grote whiteboardwand.
En last but not least, op sportclubs. Op Wielervereniging “De Jonge Renner” is een wand ingericht zodat snel en eenvoudig zaken kunnen worden gecommuniceerd.

Bent ú onze volgende tevreden klant? We verwelkomen u graag!

Scrum Scrumwall Whiteboardmuur Whiteboard