Deze klanten gingen u voor

Deze klanten gingen u voor

 

Natuurlijk zijn we heel erg trots op onze professionele producten en werkt ons team iedere dag weer enthousiast samen om frisse nieuwe ideeën tot uitvoer te brengen. Maar de échte ambassadeurs zijn natuurlijk onze klanten!

Zoals:

Internationale kantoren van Google, Microsoft, Vodafone, Credit Agricole in diverse scrum-omgevingen.
De Research & Development afdeling van Bosch Thermotechniek en Forbo Flooring.
Professionele trainingsbureaus als Mornung Sun , welke dagelijks hun klanten meenemen op grote oppervlaktes whiteboardwand.
Maar ook:
Innovatieve IT bedrijven, zoals Avisi, Quint Wellington Redwood en de zeer voortuitstrevende ontwikkelaars van Smart-TV and video oplossingen, de Ex Machina Group in Amsterdam gebruikt onze wanden als ondersteuning voor hun innovatieve ontwikkelingen.
Deze klanten gingen u voor
Het hippe damesmode merk YAYA gebruikt dagelijks magneetverf- en whiteboardverfwanden

 Naar de verf

Kleding ontwerpers, zoals het hippe dames merk YAYA, waar vrijwel alle wanden in het hoofdkantoor zijn voorzien van onze ijzersterke magneetverf. De vergaderruimtes zijn voorzien van het magnetische whiteboardverf concept Active Wall.
Ook het sterk groeiende Cavallaro Napoli, sponsor van het Nederlands voetbalelftal en de voetbalclubs Arsenal en AZ, heeft de kantoor- en scrum ruimtes van het sterk uitgebreide hoofdkantoor veranderd in actieve muren.
Het nieuwe hoofdkantoor van de grootste Duitse supermarktketen Edeka in Hamburg, waar een gigantische ronde scrumruimte met meer dan 350 m2 Active Wall is ingericht om de nieuwste acties en strategieën uiteen te zetten.
Autofabrikanten, zoals showrooms van Mercedes Benz in Duitsland.
Ziekenhuizen, zoals het St. Antonius ziekenhuis in Utrecht gebruiken onze magnetische whiteboard wanden. Net als scholengemeenschappen van Alberdingk Thijm Scholen
Middelbare en lagere scholen, zoals bijvoorbeeld het Coornhert Lyceum in Haarlem en de Salto Basisschool te Eindhoven, hier is een magneetwand in elk van de 26 lokalen, “de” oplossing voor alle tekeningen en kunstwerkjes van de kinderen. Geen gaten meer in de wand en geen punaises op de grond, wat onze oplossingen ook erg geschikt heeft gemaakt voor onder andere  kinderdagverblijven, zoals bijvoorbeeld Smallsteps.
In de centrale hal van het kenniscentrum voor Haptonomie en haptotherapie in Nijmegen, is een grote communicatie wand gemaakt.

 Naar de verf

Ook musea zoals het Muhka museum in Antwerpen, laten hun bezoekers gebruikmaken van beschrijfbare tafels en interactieve wanden van Active Wall.
Ook architecten ontdekken onze creatieve oplossingen, zoals het Amsterdamse Apto, maar ook de vooruitstrevende architecten van Scau uit Parijs.
Zorgverzekeraars, zoals het hoodfkantoor van Zorg en Zekerheid in Leiden, waar inzicht wordt verkregen in ingewikkelde zorgprocessen en de meest innovatieve bibliotheek van Nederland , in Nieuwegein <span
, waar onze ijzersterke magneetverf gebruikt is om een tientallen meters grote wand met kunstwerken flexibel te kunnen gebruiken.
Nieuwe wegen krijgen vorm op onze magnetische whiteboard wanden bij het beursgenoteerde Volker Wessels; En ouderen genieten dagelijks van het gebruik van onze magneetwanden bij de Pantein Zorggroep.
Onze whiteboardverf wordt gebruikt voor logistieke oplossingen, zoals bij DHL Nederland, waar ingewikkelde transport processen uitgetekend worden op een grote whiteboardwand.
En last but not least, op sportclubs. Op Wielervereniging “De Jonge Renner”, <span in Oosterhout is een flexibele wand ingericht in de kantine, zodat snel en eenvoudig informatie kan worden gecommuniceerd met haar leden.

Bent ú onze volgende tevreden klant? We verwelkomen u graag!

 
 Naar de verf
Email sturen
 
Scrum Scrumwall Whiteboardmuur Whiteboard

BEL ONS VOOR ADVIES