Bedrijven

Voor bedrijven

 
Whiteboardmuur.nl is een webshop ingericht voor bedrijven die ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel in Nederland en België. Veel bedrijven hebben inmiddels al hun weg naar onze professionele producten gevonden.

Onze dienstverlening aan bedrijven zijn in drie onderdelen te verdelen:

  • Levering van onze verf aan kantoren en bedrijven voor het (laten) maken van een magneetmuur of (magnetische) whiteboardwand;
  • levering aan groothandels en winkels die onze verf willen doorleveren;
  • levering aan schildersbedrijven, klusbedrijven, aannemers en architecten met een eigen klantenkring en graag met professionele materialen werken.

Bedrijven

 

Levering aan kantoren en bedrijven

Voor het (laten) maken van een magneetwand of (magnetische) whiteboardwand

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor een grote whiteboardwand of scrumwall? Bij ons bent u aan het juiste adres als u gebruik wilt maken van de allerbeste professionele verven die voor dit doel geschikt zijn.

Magnetic Paint en de whiteboardverf van Active Wall zijn uitgebreid getest. We weten zeker dat dit de beste producten zijn voor het allerbeste resultaat. Zo hebben we al veel tevreden klanten de verf geleverd die al lange tijd enthousiast gebruik maken van een grote magneetwand of magnetische whiteboardmuur.

We verkopen speciale verfpakketten voor grote oppervlakten. Hierdoor is het mogelijk geworden om een whiteboard te creëren dat je zo groot als u zelf voor ogen hebt. We hebben geadviseerd en geholpen die volledige wanden, vaak zelfs groter dan 35 m², dagelijks zeer effectief gebruiken. Door ons bent u niet meer gebonden aan de beperkte maat van een standaard whiteboard. Het is mogelijk veel verder te gaan dan dit. We spreken dan ook liever van een brainstormwand of scrumwall, waarop creativiteit en ideeën geheel tot zijn recht komt.

Bedrijven
 

Leveringen aan projecten

Bent u architect, schilders of heeft u een klusbedrijf en wilt u gebruik gaan maken van onze exclusieve verfproducten? Er zijn diverse mogelijkheden om u hiermee te ondersteunen. Zo kunt u als professionele verwerker steunen op onze grote kennis en ervaring en geven wij zo nodig altijd advies op maat. We leveren indien gewenst vanuit onze voorraad direct op uw projectlocatie. Bij uitzondering is het mogelijk om uw bestelling bij onze opslag in Haarlem af te halen, mits u hiervoor met ons een afspraak voor hebt gemaakt.

Heeft u een groot project of heeft u op regelmatige basis eigen klanten die een (magnetisch) whiteboard willen laten maken? Neem dan contact met ons op voor onze speciale schilderskorting, zodat onze prijzen ook voor de professionele verwerker interessant wordt.

Levering aan groothandels en winkels

Natuurlijk leveren ook aan groothandels in verf en aan winkels in de Doe Het Zelf en woninginrichting branches. Groothandels in verf kunnen onze producten met een gezonde marge aan hun klanten aanbieden. Neem hiervoor vrijblijvend eens contact met ons op.

Ook voor (online) winkels hebben we speciale inkoopprijzen die zorgen voor een goede marge. Neem ook hiervoor contact met ons op als u interesse heeft in de verkoop van onze verfproducten. We vertellen graag over alle mogelijkheden!

Naar de bestelsite
 
Scrum Scrumwall Whiteboardmuur Whiteboard